Helposti korrosoituvat metallit, kuten valurauta, teräs ja myös sinkitty teräs on suojattava ennen niiden pidempää varastointia tai kuljetusta. Tätä varten tarjoamme useita erilaisia korroosiosuojatuotteita. Korroosionsuoja-aineet tekevät suojakalvon tai suojakerroksia, jotka suojaavat korroosiolta jopa yli vuoden ajan. 

vedenpoisto / dewatering -aineet

Vesipohjaisten nesteiden kanssa käsitellyt kappaleet voidaan kuivata ja käsitellä samassa yhteydessä upottamalla HAKUDREN-tuotteeseen. Vesi tuotteen pinnalta väistyy ja uppoaa HAKUDREN-nesteen alle. Kun kappale nostetaan käsittelystä ja HAKUDREN kuivuu, jää jäljellä ohut suojakalvo joka suojaa korroosiolta.

liuottimia sisältävät korroosionsuoja-aineet

Liuottimia sisältäviä CUSTOS- ja HAKUDREN-korroosionsuojatuotteita käytetään edelleen laajalti. Nämä tuotetyypit voidaan helposti levittää upottamalla ja suihkuttamalla.

Lopullinen pinta tuotteessa käsittelyn jälkeen on käytetystä aineesta riippuen vahamainen, öljyinen tai “vaseliini”-pintainen.

liuotinvapaat öljyt

Korroosionsuojatuotteet, jotka eivät sisällä hiilivetyliuottimia ovat VOC-vapaita. Nämä VOC-vapaat tuotteet ovat kasvattamassa suosiotaan. CUSTOS-sarjan tuotteet ovat erittäin juoksevia, leimahduspisteet yli 100°C ja jättävät kuivumisen jälkeen erittäin ohuen suojakalvon, joka suojaa metallipintoja korroosiolta yli 12 kuukauden ajan.

vesiliukoiset korroosionsuoja-aineet

Tiettyjä vesiliukoisia korroosionsuoja-aineta käytetään neutraalien puhdistusaineiden sijasta. Puhdistetut pinnat suojautuvat samalla useiksi kuukausiksi.

 Emulsio korroosionsuoja-aineet

Custos-sarjan emulgoituvia korroosionsuoja-aineita käytetään yleensä 5-15%:n emulsiossa, 50-60°C asteisena ruiskuttamalla. Tämä menetelmä pesee ja suojaa kappaleen samassa prosessissa.

Korroosionsuojaemulsiot ovat pääasiassa orgaanisista liuottimista vapaita, niitä levitetään upotus tai ruiskutus menetelmällä. Kuivauksen jälkeen kappaleeseen jää suojakalvo, joka suojaa käsiteltyjä metallipintoja jopa 12 kuukauden ajan.