KLUTHE CUSTOS KORROOSIONSUOJA-AINEET

Tarjoamme laajan valikoiman teollisuuspesuaineita erilaisille pinnoille ja likatyypeille. Olipa kyseessä koneellinen pesu, liotus tai manuaalinen puhdistus, meillä on oikea ratkaisu tarpeisiisi.

kluthe logo 1

Kluthe Korroosionsuojaus: Pysäytä Korroosio ja Säilytä Arvot

Helposti korrosoituvat metallit, kuten valurauta, teräs ja myös sinkitty teräs on suojattava ennen niiden pidempää varastointia tai kuljetusta. Tätä varten tarjoamme useita erilaisia korroosiosuojatuotteita. Korroosionsuoja-aineet tekevät suojakalvon tai suojakerroksia, jotka suojaavat korroosiolta jopa yli vuoden ajan. 

CUSTOS

Kluthe korroosionsuojaustuotteet ovat suunniteltu tehokkaiksi suojaamaan metallipintoja kosteudelta ja kemikaaleilta. Ne muodostavat vahvan ja kestävän suojan, joka kestää ankaria olosuhteita.

Kun käytät Kluthe-tuotteita korroosionestoon, voit olla varma, että laitteet, rakenteet ja metalliosat pysyvät turvassa ja säilyvät pitkään.

Kluthe korroosionsuojaustuotteet soveltuvat erilaisiin materiaaleihin ja käyttökohteisiin. Riippumatta siitä, tarvitsetko suojaa teräkselle, alumiinille tai erikoismateriaaleille, meiltä löytyy oikea ratkaisu.

Olemme sitoutuneet ympäristönsuojeluun ja tarjoamme ympäristöystävällisiä korroosionsuojausratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset.

Kluthe Vesiliukoiset Korroosionsuoja-aineet: Suojaa, Joka Liukenee Huippulaatuun

Tiettyjä vesiliukoisia korroosionsuoja-aineta käytetään neutraalien puhdistusaineiden sijasta. Puhdistetut pinnat suojautuvat samalla useiksi kuukausiksi.

 

CUSTOS

Kluthe-vesiliukoiset korroosionsuoja-aineet luovat ohuen mutta erittäin tehokkaan suojakalvon metallipinnoille. Nämä kalvot estävät kosteuden ja haitallisten aineiden pääsyn pintaan, pitäen metallin turvassa korroosiolta.

Kluthe-vesiliukoiset korroosionsuoja-aineet tarjoavat pitkäaikaista suojaa. Ne ovat suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita ja säilyttämään metallipintojen ulkonäön ja laadun pitkään.

Olemme sitoutuneet ympäristönsuojeluun, ja vesiliukoiset korroosionsuoja-aineemme täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset. Voit suojata metallisi ja ympäristön samanaikaisesti.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman vesiliukoisia korroosionsuoja-aineita, jotka soveltuvat erilaisille materiaaleille ja käyttötarkoituksille. Riippumatta siitä, tarvitsetko suojaa teräkselle, alumiinille tai muulle metallille, meillä on oikea ratkaisu.

Kluthe Emulsio Korroosionsuoja: Innovatiivinen Suojaus Metalleille

Custos-sarjan emulgoituvia korroosionsuoja-aineita käytetään yleensä 5-15%:n emulsiossa, 50-60°C asteisena ruiskuttamalla. Tämä menetelmä pesee ja suojaa kappaleen samassa prosessissa.

Korroosionsuojaemulsiot ovat pääasiassa orgaanisista liuottimista vapaita, niitä levitetään upotus tai ruiskutus menetelmällä. Kuivauksen jälkeen kappaleeseen jää suojakalvo, joka suojaa käsiteltyjä metallipintoja jopa 12 kuukauden ajan.

Kluthe emulsio korroosionsuoja-aineet perustuvat veteen, mutta niiden suojateho on uskomattoman vahva. Ne muodostavat metallipinnoille kestävän ja suojaavan kalvon, joka estää korroosion ja haitallisten aineiden pääsyn pintaan.

Emulsio korroosionsuoja-aineemme on suunniteltu kestämään. Ne pitävät metallipinnat turvassa kosteudelta, kemikaaleilta ja sääoloilta pitkään, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

KLUTHE on omistautunut ympäristönsuojeluun, ja siksi tarjoaa ympäristöystävällisiä pesuainevaihtoehtoja. Ne ovat turvallisia käyttäjille ja ympäristölle, ja ne täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset.

arjoamme monipuolisen valikoiman emulsio korroosionsuoja-aineita, jotka soveltuvat erilaisille materiaaleille ja käyttötarkoituksille. Riippumatta siitä, tarvitsetko suojaa teräkselle, alumiinille tai muulle metallille, meiltä löytyy oikea ratkaisu.

Kluthe Vedenpoisto/Dewatering-aineet: Pysy Kuivana, Toimi Tehokkaasti

Vesipohjaisten nesteiden kanssa käsitellyt kappaleet voidaan kuivata ja käsitellä samassa yhteydessä upottamalla HAKUDREN-tuotteeseen. Vesi tuotteen pinnalta väistyy ja uppoaa HAKUDREN-nesteen alle. Kun kappale nostetaan käsittelystä ja HAKUDREN kuivuu, jää jäljellä ohut suojakalvo joka suojaa korroosiolta.

Kluthe-aineet ovat suunniteltu tehokkaiksi poistamaan vesi ja kosteus erilaisilta pinnoilta ja materiaaleilta. Tämä tarkoittaa nopeampaa tuotantoa ja parempaa laadunvalvontaa.

edenpoisto- ja dewatering-aineemme ovat kestäviä ja tarjoavat pitkäaikaista suojaa kosteudelta ja korroosiolta. Ne säilyttävät tehokkuutensa myös vaativissa olosuhteissa.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman aineita, jotka soveltuvat erilaisiin materiaaleihin ja sovelluksiin. Riippumatta siitä, onko kyse puun kuivauksesta, metallin käsittelystä tai muista sovelluksista, meiltä löytyy oikea ratkaisu.

Kluthe on ympäristötietoinen yritys ja tarjoaa ympäristöystävällisiä vedenpoisto- ja dewatering-aineita, jotka eivät haittaa ympäristöä.

Kluthe Liuotinvapaat Öljyt: Puhdas Voitelu, Ympäristön Huomioiminen

Korroosionsuojatuotteet, jotka eivät sisällä hiilivetyliuottimia ovat VOC-vapaita. Nämä VOC-vapaat tuotteet ovat kasvattamassa suosiotaan. CUSTOS-sarjan tuotteet ovat erittäin juoksevia, leimahduspisteet yli 100°C ja jättävät kuivumisen jälkeen erittäin ohuen suojakalvon, joka suojaa metallipintoja korroosiolta yli 12 kuukauden ajan.

Kluthe-liuotinvapaat öljyt tarjoavat voitelua, joka on yhtä tehokasta kuin perinteiset öljyt, mutta ilman haitallisia liuottimia. Ne vähentävät kitkaa ja kulumista, mikä pidentää laitteiden käyttöikää ja parantaa suorituskykyä.

Liuotinvapaat öljymme ovat suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Ne pysyvät vakaana ja suojaavat laitteitasi pitkään.

lemme sitoutuneet ympäristönsuojeluun, ja Kluthe-liuotinvapaat öljyt täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset. Voit voitella koneesi ja samalla säilyttää ympäristön puhtaana.

Kluthe-liuotinvapaat öljyt soveltuvat erilaisille materiaaleille ja sovelluksille. Riippumatta siitä, onko kyse koneiden voitelusta, kuljetinhihnojen liukastamisesta tai muista teollisuuden tarpeista, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Kluthe Liuottimia Sisältävät Korroosionsuoja-aineet: Tehokasta Suojausta Teollisuuden Tarpeisiin

Liuottimia sisältäviä CUSTOS- ja HAKUDREN-korroosionsuojatuotteita käytetään edelleen laajalti. Nämä tuotetyypit voidaan helposti levittää upottamalla ja suihkuttamalla.

Lopullinen pinta tuotteessa käsittelyn jälkeen on käytetystä aineesta riippuen vahamainen, öljyinen tai “vaseliini”-pintainen.

Kluthe-liuottimia sisältävät korroosionsuoja-aineet muodostavat suojaavan kalvon metallipinnoille, estäen korroosion aiheuttamia vaurioita. Voit luottaa niihin pitämään laitteesi kunnossa.

Liuottimia sisältävät korroosionsuoja-aineemme ovat suunniteltu kestämään vaativissa teollisuusolosuhteissa. Ne tarjoavat pitkäaikaista suojaa kosteudelta ja korroosiolta.

Vaikka sisältävätkin liuottimia, Kluthe pitää ympäristönsuojelun tärkeänä. Tarjoamme myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset.

Kluthe-liuottimia sisältävät korroosionsuoja-aineet soveltuvat erilaisille materiaaleille ja sovelluksille. Olipa kyse teräksen suojaamisesta, alumiinin käsittelystä tai muista metallien tarpeista, meiltä löytyy oikea ratkaisu.

Olemme täällä tukemassa sinua koko matkasi ajan. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja koulutusta varmistaaksemme, että saat parhaat tulokset pesuprosessissasi.