KLUTHE KEMIKAALIT - T CONTROL OY

Tarjoamme laajan valikoiman teollisuuspesuaineita erilaisille pinnoille ja likatyypeille. Olipa kyseessä koneellinen pesu, liotus tai manuaalinen puhdistus, meillä on oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Kluthe Työstönesteet: Tehokkuutta ja Laatua Teollisuuden Tarpeisiin

Työstönesteiden ja lastuamisnesteiden on suoriuduttuva voitelusta ja jäähdytyksestä samanaikaisesti. Lisäksi työstönesteen on tarkoitus poistaa työstön aikana syntyneet lastut työstettävältä pinnalta. Leikkuunesteellä on oltava vahvat korroosionsuojaominaisuudet korroosion estämiseksi työstettävissä kappaleissa, työkaluissa ja työstökoneissa.

HAKUFORM, HAKUFLUID

Teollisuusprosessit vaativat tarkkuutta ja suorituskykyä, ja oikeat työstönesteet voivat tehdä suuren eron. Kluthe tarjoaa innovatiiviset työstönesteet, jotka ovat suunniteltu optimoimaan tuotantosi ja tuottamaan huippulaatuisia tuloksia.

Kluthe-työstönesteet ovat suunniteltu tekemään materiaalien työstöstä nopeaa ja tehokasta. Ne vähentävät kitkaa ja lämpöä, mikä tarkoittaa pidempää työkalujen käyttöikää ja parempaa laatua.

Tarjoamme laajan valikoiman työstönesteitä, jotka sopivat erilaisille materiaaleille ja työstöprosesseille. Olipa kyse metallien työstöstä, leikkaamisesta tai muista sovelluksista, meillä on oikea ratkaisu.

Ympäristönsuojelu on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme ympäristöystävällisiä työstönesteitä, jotka täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset. Voit olla varma, että valitsemalla Kluthe, valitset ekologisen vaihtoehdon.

Kluthe-työstönesteet eivät vain paranna tuotantosi tehokkuutta, vaan myös säästät kustannuksia. Pidä tuotantosi sujuvana ja budjetin raameissa.

Kluthe Lastuamisnesteet: Tehokkuutta ja Tarkkuutta Teollisuuden Työstöprosesseihin

Aina, kun minkä tahansa tyyppistä metallia taotaan, muovataan, pakotetaan tai venytetään on tribologialla (kitka, kuluminen ja voitelu) ratkaiseva rooli. Työstettävä kappale ja työkalu on erotettava toisistaan turvallisesti muovausprosessin aikana, jotta estetään muokkaustyökalujen kuluminen, murtuminen ja hitsautuminen. Kitkaa on vähennettävä ja hallittava muokkausprosessin aikana, jotta materiaali voi muovaantua oikein. Taloudellinen muovaus on mahdollista vain sopivilla voiteluaineilla ja irroitusaineilla. Kluthe tarjoaa laajan valikoiman erikoismuotoilun voiteluaineita moniin käyttötarkoituksiin.

HAKUFORM, HAKUPUR

Teollisuusalan sydän sykkii tehokkuuden ympärillä, ja oikeiden lastuamisnesteiden valinta voi olla ratkaiseva tekijä tuotantosi onnistumisen kannalta. Kluthe tarjoaa innovatiiviset ja luotettavat lastuamisnesteet, jotka tehostavat työstöprosessejasi ja tuottavat laadukkaita tuloksia.

Kluthe-lastuamisnesteet on suunniteltu pitämään työkalut viileinä ja vähentämään kitkaa. Tämä tarkoittaa pidempää työkalujen käyttöikää ja parempaa laatua.

Tarjoamme lastuamisnesteitä, jotka sopivat erilaisiin työstöprosesseihin ja materiaaleihin. Olipa kyse metallin lastuamisesta, porauksesta tai muista sovelluksista, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Ympäristönsuojelu on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme ympäristöystävällisiä lastuamisnesteitä, jotka täyttävät tiukimmat ympäristömääräykset. Voit olla varma, että valitsemalla Kluthe, teet ekologisen valinnan.

Kluthe-lastuamisnesteet eivät ainoastaan tehosta tuotantoprosessejasi, vaan myös säästät kustannuksia. Pidä tuotantosi sujuvana ja budjetin raameissa.

Olemme täällä tukemassa sinua koko matkasi ajan. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja koulutusta varmistaaksemme, että saat parhaat tulokset pesuprosessissasi.